SEKMELER(POWERPOİNT)


7. Gözden Geçir

PowerPoint şeridinde gözden geçir sekmesini gösterir
Gözden Geçir sekmesi uyarı eklemenize, yazım denetimini çalıştırmanıza veya bir sunuyu başka bir sunuyla karşılaştırmanıza (daha eski bir sürüm gibi) olanak verir.

8. Görünüm

PowerPoint şeridinde görünüm sekmesini gösterir
Görünümler, oluşturma veya teslim işleminde nerede olduğunuza bağlı olarak sununuza farklı şekillerde bakmanıza olanak tanır.

9. Dosya

Şeridin sonunda, sununuzu açma, kaydetme, paylaşma, verme, yazdırma ve yönetme gibi dosyanıza ilişkin sahne arkası işlemler için kullandığınız Dosya sekmesi bulunmaktadır. Backstage olarak adlandırılan yeni görünümü açmak için Dosya sekmesini tıklatın.
Dosya sekmesinde Yeni sayfası
Kenardaki listeden ne yapmak istediğinizi tıklatın; Örneğin, sununuzu yazdırmaya yönelik seçenekler ve ayarları bulmak için Yazdır öğesini tıklatın. Üzerinde çalıştığınız sunuya geri dönmek için Geri belgeye geri dön öğesini tıklatın.

10. Araçlar sekmeleri

Slaytlarınızın resimler, şekiller, SmartArt veya metin kutuları gibi bazı bölümlerini tıklattığınızda renkli, yeni bir sekmenin göründüğünü görebilirsiniz.




PowerPoint şeridinde Çizim Araçları sekmesini gösterir
Yukarıdaki örnekte, bir şekil veya metin kutusunu tıklattığınızda Çizim Araçları sekmesi
 görünür. Bir resmi tıklattığınızda, Resim Araçları sekmesi görünür. Diğer bazı sekmeler SmartArt Araçları, Grafik Araçları, Tablo Araçları ve Video Araçları'nı içerir. Sununuzda başka bir şeyi tıklattığınızda, sekmeler görünümden kaybolur veya değişir.


 KAYNAKÇA:https://support.office.com/tr-tr/article/men%C3%BCler-ve-ara%C3%A7-%C3%A7ubuklar%C4%B1-nerededir-e25451c0-8a1f-428c-afb4-d91e98807bd4

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EXCEL SORU ÇÖZÜMÜ2

EXCEL SORU ÇÖZÜMÜ

WORDTE ARAPÇA HARF EKLEME