POWERDE ŞERİT


Şerit nedir?

  Arkadaşlar şeritte, daha önceden PowerPoint 2003 ve önceki sürümlerde bulunan komutlar ve diğer menü öğeleri vardır. Şerit, görevleri tamamlamak için gerek duyduğunuz komutları hızla bulmanıza yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Şeridin birincil özellikleri

PowerPoint şerit örneği. Öğeler.
PowerPoint 2010'da giriş sekmesinin sol tarafındaki Şerit şekilde görüntülenir.
1. bir sekme şeridinde, bu durumda Giriş sekmesi. Her sekme ekleme medya veya nesnelere uygulanan animasyonlar gibi etkinliklerinizi türü ile ilgilidir.
2. Giriş sekmesinde, bu durumda yazı tipi grubunda grubu. Komutlar mantıksal gruplar halinde düzenlendiği ve sekmeleri altında birlikte toplanan.
3. Slaytlar grubundaki düğme veya grup bu durumda Yeni Slayt düğmesidir.

Şeridin diğer özellikleri:

PowerPoint 2010 Şerit'in diğer bazı özelliklerinden bir örnek.
Bağlamsal sekmeler, galeriler ve iletişim kutusu başlatıcıları Şerit'te karşılaşabileceğiniz başka işlemler şunlardır.
1. bir galerisinde, bu durumda Çizim grubunda şekiller Galerisi. Galeriler dikdörtgen windows veya ilişkili görsel seçimler dizisi sunma menüleri verilmiştir.
2. Resim araçları sekmesindeki bağlamsal sekme, bu durumda. Karışık e-posta azaltmak için yalnızca gerektiğinde bazı sekmeler görüntülenir. Örneğin, Resim araçları sekmesindeki yalnızca, slayttaki resim ekleme ve resmi seçin, gösterilir.
3. iletişim kutusu başlatıcısı, bu durumda, bir Şekil Biçimlendir iletişim kutusunu başlatır.

kaynakça:https://support.office.com/tr-tr/article/powerpoint-2010-daki-%C5%9Feride-kendinizi-al%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1rma-53e383b5-a04d-4066-a3b1-7cc7d09c783d

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

EXCEL SORU ÇÖZÜMÜ2

EXCEL SORU ÇÖZÜMÜ

WORDTE ARAPÇA HARF EKLEME